Delicious Food

  • Westerstraat 24 1015MJ
  • 020 320 3070
  • deliciousfood@live.nl

Goede service En kennis van producten

De 100% biologische eetwinkel

In de Westerstraat, direct naast de bekende Noordermarkt is de 100% biologische eetwinkel Delicious food gevestigd. In 2002 openen de ouders van eigenaresse Ineke de deuren van dit familiebedrijf in het hart van de Jordaan.

Veel producten komen vers uit eigen keuken en worden suikervrij bereid, met verschillende varianten die glutenvrij zijn. Ze zijn hun tijd ver vooruit met het zero-waste principe als uitgangspunt en de verkoop van superfoods zoals quinoa of goji bessen. Delicious Food wil een steentje bijdragen aan gezondheid en bewustwording over voeding en duurzaamheid.

In 2010 neemt Ineke het stokje van haar ouders over en gaat in dezelfde lijn verder met bijdragen aan bewustwording over gezond eten. Delicious food heeft een uniek eigen karakter en is geen onderdeel van een keten. Dit karakter laat zich het beste omschrijven als puur, lekker en gezellig.

We kiezen liever voor kleine zelfstandige boeren en leveranciers om in te kopen. Die geven wij graag een kans om hun bio producten kennis te laten maken met onze klanten. Als de keuze er is kiezen we voor het Demeter keurmerk. Dit keurmerk gaat een stap verder dan alleen de biologische herkomst als uitgangspunt nemen. Het Demeter keurmerk staat voor biologisch dynamische teelt; dit zijn aanvullende normen en richtlijnen waarbij bodemvruchtbaarheid en versterking van de natuurlijke groei centraal staan.

 

Belangrijke links

© 2018 All rights reserved Delicious food

Scroll naar top